Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DUFRA Policiens Excellents
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.9
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Bech kopt de bal weg. Jacquet is nu in balbezit. Hulin rent richting de bal. Jacquet verovert de bal door een tackle van achteren. Jacquet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Inworp. Berchem met een snelle inworp. Rosenfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen onderschept slim de pass. Kerschen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Breckler onderschept slim de pass. Breckler speelt de bal door. Jacquet rent richting de bal. Jacquet draait met de bal, schiet en ... Bernardy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bernardy met een harde bal richting middenveld. Daar is Kerschen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosenfeld is nu in balbezit. Kerschen verovert de bal door een tackle van achteren. Kerschen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bech bereikt de bal nog maar net als eerste. Bech met een sublieme pass. Schaack rent richting de bal. Jacquet verovert de bal door een tackle van achteren. Jacquet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DUFRA - Policiens Excellents 1:0

42e minuut.
Fayot geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Curridor met een snelle inworp. Kerschen is nu in balbezit. Kerschen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DUFRA - Policiens Excellents 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUFRA 55%, Policiens Excellents 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DUFRA - Policiens Excellents 1:1

57e minuut.
Gatinet is nu in balbezit. Gatinet geeft een lange en hoge pass. Tremont is nu in balbezit. Kerschen is nu in balbezit. Kerschen haalt uit met een fantastische trap. Loes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DUFRA - Policiens Excellents 1:2

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Berchem neemt de hoekschop. Fayot kopt de bal weg. Kerschen rent richting de bal. Kerschen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Curridor speelt de bal door. Kerschen heeft problemen om de bal te vangen. Tremont is nu in balbezit. Kerschen rent richting de bal. Kerschen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Thoraval probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosenfeld rent richting de bal. Gatinet rent richting de bal. Kerschen is nu in balbezit. Kerschen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUFRA 58%, Policiens Excellents 42%.
DUFRA - Policiens Excellents 1:2