Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jeunesse El Rey
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Bodry bereikt de bal nog maar net als eerste. Huberty bereikt de bal nog maar net als eerste. Huberty passt de bal in één keer door. Kemp is nu in balbezit. Kemp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Jackson met de inworp. Huberty is nu in balbezit. Huberty schiet op doel. Kemp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruppert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jeunesse - El Rey 0:1

18e minuut.
Keller rent richting de bal. Wilwertz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Keller is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Huberty kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jeunesse - El Rey 0:2

21e minuut.
Borbiconi speelt de bal door. Kemp is nu in balbezit. Kemp passt de bal in één keer door. Huberty rent richting de bal. Huberty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Felten geeft een lange en hoge pass. Bodry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodry passt de bal met de wreef. Buerg is nu in balbezit. Buerg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Keller met de inworp. Huberty rent richting de bal. Bodry legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Huberty is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Huberty legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jeunesse 61%, El Rey 39%.
FC Jeunesse - El Rey 0:2

48e minuut.
Drucker is nu in balbezit. Drucker speelt de bal door. Buerg is nu in balbezit. Buerg draait met de bal, schiet en ... Exbrayat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Bodry bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsen passt de bal in één keer door. Kemp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Drucker passt de bal zonder na te denken. Buerg is nu in balbezit. Metz rent richting de bal. Buerg verovert de bal door een tackle van achteren. Buerg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jeunesse 57%, El Rey 43%.
FC Jeunesse - El Rey 0:2