Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Policiens Excellents Banquiers Indomitables
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Hulin onderschept slim de pass. Hulin passt de bal met de wreef. Hoscheid rent richting de bal. Hunnewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunnewald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Policiens Excellents - Banquiers Indomitables 0:1

11e minuut.
Kerschen rent richting de bal. Tremont is nu in balbezit. Blanchard is nu in balbezit. Kerschen verovert de bal door een tackle van achteren. Kerschen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Policiens Excellents - Banquiers Indomitables 1:1

16e minuut.
Wasila geeft een hoge lob. Inworp. Berchem met een snelle inworp. Daar is Kerschen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerschen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Schaul probeert de bal met de borst te controleren. Hunnewald is nu in balbezit. Hunnewald passt de bal met de wreef. De Cae probeert de bal met de borst te controleren. De Cae draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Blanchard heeft problemen om de bal te vangen. Di Bartolomeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bartolomeo probeert naar een medespeler te passen. Hunnewald rent richting de bal. Hunnewald draait met de bal, schiet en ... Bernardy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Schaack geeft een lange en hoge pass. Madariaga is nu in balbezit. Madariaga passt de bal zonder na te denken. Curridor rent richting de bal. Curridor geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Policiens Excellents - Banquiers Indomitables 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Policiens Excellents 48%, Banquiers Indomitables 52%.
Policiens Excellents - Banquiers Indomitables 2:1

52e minuut.
Hunnewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunnewald verovert de bal door een tackle van achteren. Hunnewald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Policiens Excellents - Banquiers Indomitables 2:2

55e minuut.
Blanchard passt de bal in één keer door. Hunnewald is nu in balbezit. Schaul tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hunnewald raakt geblesseerd tijdens het duel. Goetzinger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Wasila is nu in balbezit. Berchem is nu in balbezit. Berchem met een sublieme pass. Kerschen is nu in balbezit. Kerschen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Majerus de bal onder controle te krijgen. Wasila is nu in balbezit. Wasila geeft de bal voor. Berchem rent richting de bal. Berchem met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Goetzinger is nu in balbezit. Tremont onderschept slim de pass. Tremont passt de bal met de wreef. Kerschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Hunnewald rent richting de bal. Thoraval probeert naar een medespeler te passen. Schaul is nu in balbezit. Hoscheid is nu in balbezit. Hoscheid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Curridor is nu in balbezit. Curridor geeft een lange en hoge pass. Berchem kopt de bal weg. Klungelig pakt Blanchard de bal. Berchem is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Di Bartolomeo met een snelle inworp. Blanchard is nu in balbezit. Blanchard probeert naar een medespeler te passen. Hoscheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoscheid draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Goetzinger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Letsch komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Policiens Excellents 36%, Banquiers Indomitables 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Policiens Excellents - Banquiers Indomitables 2:2