Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Banquiers Indomitables Policiens Excellents
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 22.8
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Kerschen kopt de bal weg. Metzler is nu in balbezit. Tremont onderschept slim de pass. Tremont schiet op doel. Burlot probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Berchem met een snelle inworp. Daar is Kerschen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoscheid rent richting de bal. Kerschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Braun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tremont bereikt de bal nog maar net als eerste. Braun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tremont raakt geblesseerd tijdens het duel. Kerschen wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kerschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Baustert is nu in balbezit. Kerschen verovert de bal door een tackle van achteren. Kerschen draait met de bal, schiet en ... Burlot probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Majerus rent richting de bal. Kerschen onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Banquiers Indomitables - Policiens Excellents 0:1

40e minuut.
Thoraval heeft problemen om de bal te vangen. Hoscheid is nu in balbezit. Hoscheid passt de bal in één keer door. Hunnewald rent richting de bal. Hunnewald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Banquiers Indomitables - Policiens Excellents 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banquiers Indomitables 54%, Policiens Excellents 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Banquiers Indomitables - Policiens Excellents 1:1

47e minuut.
Letsch passt de bal zonder na te denken. Gatinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanchard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blanchard krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Inworp. Berchem met een snelle inworp. Blanchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen verovert de bal door een tackle van achteren. Kerschen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Thoraval bereikt de bal nog maar net als eerste. Braun maakt een afschuwelijke overtreding. Thoraval is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Madariaga met een snel genomen vrije trap. Tremont is nu in balbezit. Tremont schiet op doel. Burlot bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Kerschen verovert de bal door een tackle van achteren. Kerschen met een sublieme pass. Baustert geeft een hoge lob. Gatinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatinet geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banquiers Indomitables 55%, Policiens Excellents 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Banquiers Indomitables - Policiens Excellents 1:1