Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DUFRA Narnia FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Gira is nu in balbezit. Bech onderschept slim de pass. Bech probeert naar een medespeler te passen. Jacquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Donnen probeert naar een medespeler te passen. Bigard rent richting de bal. Bigard passt de bal zonder na te denken. Cito bereikt de bal nog maar net als eerste. Cito schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bech verovert de bal door een tackle van achteren. Jacquet controleert de bal met de borst. Gira rent richting de bal. Bech onderschept slim de pass. Bech schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bigard geeft de bal voor. Cito is nu in balbezit. Cito haalt uit met een fantastische trap. Schneiders probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DUFRA - Narnia FC 0:1

38e minuut.
Wiroth met een sublieme pass. Bigard rent richting de bal. Bigard passt de bal in één keer door. Cito bereikt de bal nog maar net als eerste. Cito draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUFRA 39%, Narnia FC 61%.
DUFRA - Narnia FC 0:1

65e minuut.
Gira speelt de bal door. Cito rent richting de bal. Bigard rent richting de bal. Bigard schiet op doel. Schneiders probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Boeres speelt de bal door. Wiroth is nu in balbezit. Wiroth speelt de bal door. Klungelig pakt Jacquet de bal. Jacquet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DUFRA - Narnia FC 1:1

73e minuut.
Bech passt de bal in één keer door. Donnen geeft een hoge lob. Schneiders probeert naar een medespeler te passen. Berscheid is nu in balbezit. Berscheid geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Moinard geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lenners zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bech is nu in balbezit. Bech geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Lenners met een sublieme pass. Boeres rent richting de bal. Boeres probeert naar een medespeler te passen. Cito bereikt de bal nog maar net als eerste. Cito draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUFRA 31%, Narnia FC 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DUFRA - Narnia FC 1:1