Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Сокіл Зеркальная Струя
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Masniy rent richting de bal. Masniy geeft de bal voor. Lovig speelt de bal door. Bozhko rent richting de bal. Bozhko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pershin verovert de bal door een tackle van achteren. Onishchenko rent richting de bal. Onishchenko probeert naar een medespeler te passen. Vetrinnikov rent richting de bal. Vetrinnikov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pershin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovig verovert de bal door een tackle van achteren. Lovig met een sublieme pass. Bozhko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozhko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Lovig met een sublieme pass. Palyanitsa geeft een hoge lob. Daar is Dobrovolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozhko rent richting de bal. Bozhko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Сокіл 50%, Зеркальная Струя 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Сокіл - Зеркальная Струя 0:0

48e minuut.
Dobrovolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovig verovert de bal door een tackle van achteren. Lovig passt de bal zonder na te denken. Bozhko is nu in balbezit. Bozhko haalt uit met een fantastische trap. Poplavskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Dobrovolski is nu in balbezit. Dobrovolski speelt de bal door. Rikun geeft een hoge lob. Bozhko is nu in balbezit. Bozhko haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Onishchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onishchenko passt de bal met de wreef. Palyanitsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Onishchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onishchenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Onishchenko passt de bal in één keer door. Rikun rent richting de bal. Rikun met een sublieme pass. Vetrinnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vetrinnikov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dobrovolski rent richting de bal. Dobrovolski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Khripkov de bal. Bozhko is nu in balbezit. Bozhko haalt uit met een fantastische trap. Poplavskiy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Сокіл 55%, Зеркальная Струя 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Сокіл - Зеркальная Струя 0:0