Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Awesome F.C. Make Maken
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen average
hopeless Verdedigen poor


13e minuut.
Ongeri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiprotich met de inworp. Maina bereikt de bal nog maar net als eerste. Maina geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kitur speelt de bal door. Odindo rent richting de bal. Odindo geeft een lange en hoge pass. Dunde is nu in balbezit. Dunde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome F.C. - Make Maken 1:0

38e minuut.
Kiprotich is nu in balbezit. Odindo is nu in balbezit. Kiprotich onderschept slim de pass. Kiprotich schiet op doel. Omondi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Awesome F.C. - Make Maken 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Awesome F.C. 68%, Make Maken 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Awesome F.C. - Make Maken 1:1

58e minuut.
Gachukia bereikt de bal nog maar net als eerste. Maina onderschept slim de pass. Maina probeert naar een medespeler te passen. Icharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Icharia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Theuri de bal. Maina bereikt de bal nog maar net als eerste. Maina passt de bal met de wreef. Icharia rent richting de bal. Icharia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Omondi trapt de bal weg. Kitur rent richting de bal. Kitur geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Icharia de bal. Icharia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kinyua geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivuti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babla bereikt de bal nog maar net als eerste. Babla geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Klungelig pakt Kitur de bal. Dunde is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Origi. Dunde raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dunde kan niet meer verder spelen. Maxime komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Awesome F.C. 52%, Make Maken 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Awesome F.C. - Make Maken 1:1