Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROYALTY FC GOLOLA WINS
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.7
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Klungelig pakt Biwott de bal. Nzibo onderschept slim de pass. Gikonyo rent richting de bal. Nzibo is nu in balbezit. Nzibo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Biwott kopt de bal weg. Maiyani kan de bal niet met de borst controleren. Chesire verovert de bal door een tackle van achteren. Komen rent richting de bal. Komen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ROYALTY FC - GOLOLA WINS 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Nzibo de bal. Nzibo speelt de bal door. Maiyani kan de bal niet met de borst controleren. Komen bereikt de bal nog maar net als eerste. Komen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Wamuyu met de inworp. Matiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiba geeft een hoge lob. Chesire rent richting de bal. Chesire schiet op doel. Tergat bokst de bal weg.

10e minuut.
Suji onderschept slim de pass. Suji met een sublieme pass. Gikonyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gikonyo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ROYALTY FC - GOLOLA WINS 1:1

12e minuut.
Lilimani trapt de bal weg van het doel. Komen kopt de bal weg. Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Chesire verovert de bal door een tackle van achteren. Chesire schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Matiba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matiba kopt de bal weg. Daar is Maiyani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komen is nu in balbezit. Komen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gikonyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzibo is nu in balbezit. Gikonyo rent richting de bal. Nzibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzibo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROYALTY FC 44%, GOLOLA WINS 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ROYALTY FC - GOLOLA WINS 1:1

64e minuut.
Lilimani trapt de bal weg van het doel. Komen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kamade de bal onder controle te krijgen. Chesire bereikt de bal nog maar net als eerste. Chesire haalt uit met een fantastische trap. Tergat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROYALTY FC 45%, GOLOLA WINS 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ROYALTY FC - GOLOLA WINS 1:1