Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stokes Boys Make Maken
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen matig
slecht Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Mbuvi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiprotich met de inworp. Maina bereikt de bal nog maar net als eerste. Maina geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Odhiambo onderschept slim de pass. Odhiambo speelt de bal door. Maranga met een sublieme pass. Icharia rent richting de bal. Icharia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kitur bereikt de bal nog maar net als eerste. Odhiambo verovert de bal door een tackle van achteren. Odhiambo met een sublieme pass. Gikonyo rent richting de bal. Gikonyo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Keter met een snelle inworp. Maxime rent richting de bal. Maranga geeft een lange en hoge pass. Icharia is nu in balbezit. Icharia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stokes Boys 47%, Make Maken 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stokes Boys - Make Maken 0:0

53e minuut.
Wambugu kopt de bal weg. Modi rent richting de bal. Modi geeft een hoge lob. Gikonyo rent richting de bal. Gikonyo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kirop probeert de bal met de borst te controleren. Kirop met een sublieme pass. Gikonyo is nu in balbezit. Gikonyo draait met de bal, schiet en ... Gacharia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Boys - Make Maken 1:0

58e minuut.
Ngumi passt de bal met de wreef. Odhiambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Odhiambo speelt de bal door. Kinsaka is nu in balbezit. Kinsaka haalt uit met een fantastische trap. Gacharia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Maina is nu in balbezit. Odhiambo onderschept slim de pass. Kitur verovert de bal door een tackle van achteren. Maina bereikt de bal nog maar net als eerste. Maina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kinyua geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kirop met de inworp. Ngumi is nu in balbezit. Ngumi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Boys - Make Maken 2:0

79e minuut.
Kinyua geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kirop zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ngumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngumi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stokes Boys 24%, Make Maken 76%.
Stokes Boys - Make Maken 2:0