Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stokes Boys man u nited
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Ngumi is nu in balbezit. Gichure onderschept slim de pass. Gichure probeert naar een medespeler te passen. Koimbori is nu in balbezit. Koimbori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Wamuyu passt de bal met de wreef. Koimbori rent richting de bal. Maxime met een sublieme pass. Koimbori is nu in balbezit. Koimbori schiet op doel. Omwayo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Boys - man u nited 0:1

14e minuut.
Odhiambo speelt de bal door. Kiptanui is nu in balbezit. Kinsaka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kinsaka krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Daar is Keter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koimbori bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Modi. Modi krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Kinsaka passt de bal zonder na te denken. Gichure rent richting de bal. Maxime met een sublieme pass. Kirop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirop geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stokes Boys 46%, man u nited 54%.
Stokes Boys - man u nited 0:1

56e minuut.
Mbuvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiptanui verovert de bal door een tackle van achteren. Mbuvi geeft de bal voor. Gikonyo is nu in balbezit. Gikonyo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stokes Boys - man u nited 1:1

59e minuut.
Ngumi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gichure de bal onder controle te krijgen. Odhiambo kopt de bal weg. Gikonyo kan de bal niet met de borst controleren. Gikonyo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Chesire speelt de bal door. Koimbori rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maxime. Maxime krijgt een gele kaart. Koimbori is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gichure komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gikonyo is nu in balbezit. Ngumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gichure schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gichure krijgt een gele kaart. Ngumi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ngumi komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Modi geeft een hoge lob. Mambo-Mumba is nu in balbezit. Mambo-Mumba geeft een lange en hoge pass. Koimbori bereikt de bal nog maar net als eerste. Koimbori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stokes Boys 48%, man u nited 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stokes Boys - man u nited 1:1