Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
украйна ФК Корнин
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Boryachinskiy met een sublieme pass. Inworp. Buryak met de inworp. Markanich is nu in balbezit. Markanich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
украйна - ФК Корнин 1:0

15e minuut.
Lunev kopt de bal weg. Skripka heeft problemen om de bal te vangen. Mikhailichenko is nu in balbezit. Mikhailichenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Yezerskiy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turyanskiy met een snelle inworp. Kucher is nu in balbezit. Kucher geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Grebenyuk verovert de bal door een tackle van achteren. Shymanskiy is nu in balbezit. Shymanskiy passt de bal in één keer door. Mikhailichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikhailichenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Odintsov is nu in balbezit. Odintsov passt de bal in één keer door. Daar is Mekhanoshin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krivoshey is nu in balbezit. Krivoshey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Podgayni geeft een hoge lob. Buryak heeft problemen om de bal te vangen. Grebenyuk begaat een overtreding. Grebenyuk krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Podgayni passt de bal in één keer door. Daar is Odintsov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krivoshey is nu in balbezit. Kucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucher haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Grebenyuk geeft een hoge lob. Podgayni rent richting de bal. Podgayni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Skripka de bal. Skripka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Poroshenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: украйна 44%, ФК Корнин 56%.
украйна - ФК Корнин 1:0

52e minuut.
Daar is Skripka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanich geeft de bal voor. Turyanskiy is nu in balbezit. Turyanskiy geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Turyanskiy geeft een hoge lob. Odintsov probeert de bal met de borst te controleren. Krivoshey rent richting de bal. Krivoshey draait met de bal, schiet en ... Poroshenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Markanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanich passt de bal in één keer door. Mikhailichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikhailichenko draait met de bal, schiet en ... Mokritskiy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Kucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivoshey bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivoshey rent richting de bal. Krivoshey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Shymanskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Skripka probeert naar een medespeler te passen. Kucher is nu in balbezit. Krivoshey is nu in balbezit. Krivoshey haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Poroshenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kucher is nu in balbezit. Kucher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
украйна - ФК Корнин 1:1

78e minuut.
Odintsov rent richting de bal. Kucher verovert de bal door een tackle van achteren. Kucher speelt de bal door. Krivoshey heeft problemen om de bal te vangen. Krivoshey draait met de bal, schiet en ... Poroshenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: украйна 57%, ФК Корнин 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
украйна - ФК Корнин 1:1