Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DYNAMO LATSIA CY FC AEL 1930
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.1 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Garip met de inworp. Miltiadous geeft de bal voor. Tekbıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekbıyık draait met de bal, schiet en ... Erginel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lympouras speelt de bal door. Miltiadous probeert naar een medespeler te passen. Tekbıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekbıyık schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DYNAMO LATSIA CY FC - AEL 1930 0:1

37e minuut.
Zoitsas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yetkili met een snelle inworp. Daar is Menoikou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menoikou geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Güneş met een sublieme pass. Iaponas is nu in balbezit. Iaponas passt de bal in één keer door. Moraris rent richting de bal. Moraris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Çulhaoğlu de bal. Iaponas rent richting de bal. Iaponas probeert naar een medespeler te passen. Tekbıyık is nu in balbezit. Tekbıyık haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DYNAMO LATSIA CY FC - AEL 1930 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DYNAMO LATSIA CY FC 57%, AEL 1930 43%.
DYNAMO LATSIA CY FC - AEL 1930 0:2

48e minuut.
Emin geeft een hoge lob. Daar is Tekbıyık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çulhaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekbıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekbıyık draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Emin is nu in balbezit. Tekbıyık rent richting de bal. Miltiadous rent richting de bal. Miltiadous draait met de bal, schiet en ... Erginel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Garip geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kokkinos de bal. Tekbıyık rent richting de bal. Miltiadous rent richting de bal. Miltiadous schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DYNAMO LATSIA CY FC - AEL 1930 0:3

77e minuut.
Kokkinos rent richting de bal. Kokkinos passt de bal in één keer door. Tekbıyık rent richting de bal. Tekbıyık schiet op doel. Erginel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DYNAMO LATSIA CY FC - AEL 1930 0:4

78e minuut.
Emin rent richting de bal. Kokkinos verovert de bal door een tackle van achteren. Kokkinos probeert naar een medespeler te passen. Güneş rent richting de bal. Güneş speelt de bal door. Zanetou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Tartaros geeft de bal voor. Inworp. Menoikou met een snelle inworp. Miltiadous bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltiadous draait met de bal, schiet en ... Erginel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DYNAMO LATSIA CY FC 53%, AEL 1930 47%.
DYNAMO LATSIA CY FC - AEL 1930 0:4