Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEL 1930 cztpowe
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Bayramoğlu rent richting de bal. Canver verovert de bal door een tackle van achteren. Canver geeft een hoge lob. Varer is nu in balbezit. Varer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Menoikou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arı verovert de bal door een tackle van achteren. Arı geeft een lange en hoge pass. Bayramoğlu rent richting de bal. Bayramoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pieridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieridis geeft de bal voor. Klungelig pakt Lympouras de bal. Varer bereikt de bal nog maar net als eerste. Varer schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AEL 1930 - cztpowe 0:1

32e minuut.
Afxentiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Afxentiou geeft een hoge lob. Klungelig pakt Canver de bal. Bayramoğlu is nu in balbezit. Bayramoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Atalay passt de bal in één keer door. Varer heeft problemen om de bal te vangen. Akif bereikt de bal nog maar net als eerste. Akif haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEL 1930 - cztpowe 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEL 1930 44%, cztpowe 56%.
AEL 1930 - cztpowe 0:2

56e minuut.
Menoikou verovert de bal door een tackle van achteren. Menoikou geeft de bal voor. Bayramoğlu met een sublieme pass. Miltiadous bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltiadous schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Atalay rent richting de bal. Emin onderschept slim de pass. Emin met een sublieme pass. Miltiadous bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltiadous haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEL 1930 39%, cztpowe 61%.
AEL 1930 - cztpowe 0:2