Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Dinamo AEL 1930
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Panagides is nu in balbezit. Panagides geeft een hoge lob. Lympouras kopt de bal weg. Miltiadous is nu in balbezit. Miltiadous haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Emin verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Mina zijn tegenspeler op de grond. Emin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Emin met een snel genomen vrije trap. Daar is Menoikou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menoikou geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Garip met een sublieme pass. Bensen is nu in balbezit. Bayramoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bayramoğlu schiet op doel. Öztoprak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Louvaris rent richting de bal. Louvaris probeert naar een medespeler te passen. Athanasiou met een sublieme pass. Paulou rent richting de bal. Paulou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Dinamo 56%, AEL 1930 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.Dinamo - AEL 1930 0:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menoikou met een snelle inworp. Aggelides rent richting de bal. Miltiadous verovert de bal door een tackle van achteren. Miltiadous geeft de bal voor. Öztoprak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bayramoğlu is nu in balbezit. Bayramoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Yetkili rent richting de bal. Louvaris rent richting de bal. Louvaris probeert naar een medespeler te passen. Paulou rent richting de bal. Paulou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Lympouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Louvaris onderschept slim de pass. Louvaris speelt de bal door. Paulou bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Dinamo 50%, AEL 1930 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.Dinamo - AEL 1930 0:0