Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FIEPGLG Noirs Guerriers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Boumtje bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dembel rent richting de bal. Boumtje begaat een overtreding. Boumtje krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Lamu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nsangou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. N`Dengue heeft problemen om de bal te vangen. N`Dengue geeft de bal voor. N`Djoké bokst de bal weg. Boumtje is nu in balbezit. Boumtje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FIEPGLG - Noirs Guerriers 0:1

30e minuut.
Boumtje raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. N`Kembe komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Daar is N`Dengue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Dembel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van N`Dengue. N`Dengue krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIEPGLG 57%, Noirs Guerriers 43%.
FIEPGLG - Noirs Guerriers 0:1

46e minuut.
Moutchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kegne bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moutchen. Moutchen krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Kegne raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mama komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Moutchen is nu in balbezit. Messomo verovert de bal door een tackle van achteren. Messomo passt de bal met de wreef. N`Kembe is nu in balbezit. N`Kembe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
N`Dengue bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dengue passt de bal zonder na te denken. Ekwala probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mama de bal. Mama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dikongué geeft een lange en hoge pass. Moutchen probeert de bal aan de voet te houden. Messomo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Kembe onderschept slim de pass. N`Kembe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Lamu probeert de bal met de borst te controleren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nsangou zal de hoekschop nemen. Dikongué rent richting de bal. Dikongué schiet op doel. N`Djoké probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIEPGLG 50%, Noirs Guerriers 50%.
FIEPGLG - Noirs Guerriers 0:1