Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
les ailes du phoenix FIEPGLG
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Dieudonné onderschept slim de pass. Dieudonné passt de bal zonder na te denken. Lamu is nu in balbezit. Lamu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jua de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Tatiense, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatiense haalt uit met een fantastische trap. Lontchi probeert de bal aan de voet te houden. Tapoko rent richting de bal. Tapoko draait met de bal, schiet en ... Djomaha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Messomo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tatiense rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dieudonné. Tatiense is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Messomo wilt de vrije trap nemen. Djomaha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les ailes du phoenix 59%, FIEPGLG 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
les ailes du phoenix - FIEPGLG 0:0

50e minuut.
Rahibou rent richting de bal. Rahibou geeft de bal voor. Daar is Lamu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamu haalt uit met een fantastische trap. N`Djoké probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
les ailes du phoenix - FIEPGLG 1:0

52e minuut.
Adjan geeft een lange en hoge pass. Siakam heeft problemen om de bal te vangen. Lamu rent richting de bal. Lamu draait met de bal, schiet en ... N`Djoké probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
les ailes du phoenix - FIEPGLG 2:0

62e minuut.
Adjan passt de bal met de wreef. Lamu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jama onderschept slim de pass. Siakam onderschept slim de pass. Siakam schiet op doel. N`Djoké kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
les ailes du phoenix - FIEPGLG 3:0

68e minuut.
Lamu is nu in balbezit. Lontchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lontchi passt de bal zonder na te denken. Siakam bereikt de bal nog maar net als eerste. Siakam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Siakam passt de bal in één keer door. N`Dembel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dieudonné met een sublieme pass. Daar is Lamu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamu schiet op doel. N`Djoké kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les ailes du phoenix 37%, FIEPGLG 63%.
les ailes du phoenix - FIEPGLG 3:0