Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rouges Léopards Noirs Guerriers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Nyounai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekwala verovert de bal door een tackle van achteren. Ekwala passt de bal met de wreef. Boumtje rent richting de bal. Boumtje schiet op doel. Musonge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rouges Léopards - Noirs Guerriers 0:1

11e minuut.
Ekwala verovert de bal door een tackle van achteren. N`Dengue bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dengue probeert naar een medespeler te passen. Boumtje bereikt de bal nog maar net als eerste. Boumtje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rouges Léopards - Noirs Guerriers 0:2

16e minuut.
Moutchen probeert naar een medespeler te passen. Ekwala rent richting de bal. Djoubairou probeert naar een medespeler te passen. N`Gody bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Gody haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ekwala kopt de bal weg. Daar is Ousmanou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boumtje rent richting de bal. Boumtje haalt uit met een fantastische trap. Musonge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rouges Léopards - Noirs Guerriers 0:3

22e minuut.
Bona met een sublieme pass. N`Gouayiemo geeft een hoge lob. Ekwala heeft problemen om de bal te vangen. N`Gody bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Gody draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Djoubairou probeert naar een medespeler te passen. Moutchen bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Diba begaat een overtreding. N`Diba krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Danata is nu in balbezit. Nsangou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nsangou met een sublieme pass. Boumtje bereikt de bal nog maar net als eerste. Boumtje haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Dikongué passt de bal met de wreef. N`Diba is nu in balbezit. N`Dengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Boumtje is nu in balbezit. Boumtje haalt uit met een fantastische trap. Musonge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rouges Léopards - Noirs Guerriers 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rouges Léopards 60%, Noirs Guerriers 40%.
Rouges Léopards - Noirs Guerriers 0:4

66e minuut.
N`Dengue verovert de bal door een tackle van achteren. Boumtje is nu in balbezit. N`Diba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. N`Diba krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Boumtje raakt geblesseerd tijdens het duel. Moutchen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Nadege bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadege speelt de bal door. N`Gody bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Gody draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rouges Léopards - Noirs Guerriers 1:4

72e minuut.
Minlend geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Djoubairou met de inworp. Nadege is nu in balbezit. Nadege geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rouges Léopards 65%, Noirs Guerriers 35%.
Rouges Léopards - Noirs Guerriers 1:4