Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gonzalez les ailes du phoenix
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Rahibou met een sublieme pass. Baoro is nu in balbezit. Baoro met een sublieme pass. Klungelig pakt Konamegui de bal. Konamegui haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gonzalez - les ailes du phoenix 1:0

18e minuut.
Baoro kopt de bal weg. N`Jock is nu in balbezit. Adjan onderschept slim de pass. Adjan geeft een hoge lob. Siakam maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ombede bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Jock onderschept slim de pass. Lontchi bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Jock bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Jock haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Talonsi rent richting de bal. Adjan verovert de bal door een tackle van achteren. Adjan passt de bal met de wreef. Siakam is nu in balbezit. Siakam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gonzalez - les ailes du phoenix 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gonzalez 57%, les ailes du phoenix 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gonzalez - les ailes du phoenix 1:1

47e minuut.
Adjan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sinju de bal onder controle te krijgen. Siakam is nu in balbezit. Siakam haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Malenou de bal onder controle te krijgen. Moundi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Sinju rent richting de bal. Sinju geeft een hoge lob. Ombede kopt de bal weg. Adjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Adjan met een snelle inworp. Klungelig pakt Lamu de bal. Talonsi met een sublieme pass. Dieudonné bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieudonné passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gonzalez 58%, les ailes du phoenix 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gonzalez - les ailes du phoenix 1:1