Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
les ailes du phoenix Rouges Rhinocéros
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Adjan met een sublieme pass. Klungelig pakt Rahibou de bal. Rahibou passt de bal met de wreef. Siakam is nu in balbezit. Siakam geeft een hoge lob. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Billong kopt de bal weg. N`Jie bereikt de bal nog maar net als eerste. Kegne rent richting de bal. N`Jie onderschept slim de pass. N`Jie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
les ailes du phoenix - Rouges Rhinocéros 0:1

15e minuut.
Lamu rent richting de bal. N`Jie onderschept slim de pass. Billong rent richting de bal. N`Jie rent richting de bal. N`Jie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kegne geeft een hoge lob. Billong is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nzinkeu. Nzinkeu krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Nzinkeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Billong onderschept slim de pass. Billong passt de bal in één keer door. N`Jie is nu in balbezit. N`Jie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les ailes du phoenix 62%, Rouges Rhinocéros 38%.
les ailes du phoenix - Rouges Rhinocéros 0:1

47e minuut.
Kouamo rent richting de bal. Kouamo passt de bal zonder na te denken. Billong bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Jie rent richting de bal. N`Jie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bassi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Nzinkeu de bal onder controle te krijgen. N`Jie is nu in balbezit. Billong bereikt de bal nog maar net als eerste. Billong haalt uit met een fantastische trap. Djomaha bokst de bal weg.

68e minuut.
Adjan is nu in balbezit. N`Toh bereikt de bal nog maar net als eerste. Adjan verovert de bal door een tackle van achteren. Adjan geeft een lange en hoge pass. Rahibou geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
N`Kolo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Kolo geeft een lange en hoge pass. Kouamo kopt de bal weg. N`Jie is nu in balbezit. N`Jie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les ailes du phoenix 51%, Rouges Rhinocéros 49%.
les ailes du phoenix - Rouges Rhinocéros 0:1