Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Noirs Guerriers gonzalez
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Malenou verovert de bal door een tackle van achteren. Makadji rent richting de bal. Makadji passt de bal zonder na te denken. Konamegui rent richting de bal. Konamegui schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noirs Guerriers - gonzalez 0:1

15e minuut.
Nsangou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. N`Dengue geeft een lange en hoge pass. Moundi probeert wanhopig de bal te grijpen. Boumtje bereikt de bal nog maar net als eerste. Boumtje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Noirs Guerriers - gonzalez 1:1

33e minuut.
Talonsi passt de bal zonder na te denken. Baoro bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dengue speelt de bal door. Boumtje rent richting de bal. Boumtje schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Makadji passt de bal in één keer door. Ikwi heeft problemen om de bal te vangen. N`Dengue schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. N`Dengue krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Nsangou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nsangou probeert naar een medespeler te passen. Boumtje is nu in balbezit. Boumtje schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noirs Guerriers 51%, gonzalez 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Noirs Guerriers - gonzalez 1:1

51e minuut.
Boumtje met een sublieme pass. Nsangou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nsangou passt de bal in één keer door. Boumtje is nu in balbezit. Boumtje schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Baoro onderschept slim de pass. N`Jock bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ekwala. Ekwala krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Talonsi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt N`Dengue de bal. Boumtje is nu in balbezit. N`Dengue bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dengue draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Noirs Guerriers - gonzalez 2:1

69e minuut.
Ekwala rent richting de bal. Atanga verovert de bal door een tackle van achteren. Atanga probeert naar een medespeler te passen. Konamegui rent richting de bal. Konamegui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Klungelig pakt Inoni de bal. Talonsi rent richting de bal. Talonsi passt de bal zonder na te denken. Konamegui is nu in balbezit. Konamegui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Noirs Guerriers - gonzalez 2:2

75e minuut.
Ekwala rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Talonsi. Ekwala raakt geblesseerd tijdens het duel. Ekwala zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nsangou heeft problemen om de bal te vangen. Nsangou geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noirs Guerriers 52%, gonzalez 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Noirs Guerriers - gonzalez 2:2