Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gonzalez FIEPGLG
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.1
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Ikwi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bonane komt het veld opgelopen. Moudime met een snelle inworp. Yebga geeft een hoge lob. N`Djoké verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Talonsi verovert de bal door een tackle van achteren. Talonsi probeert naar een medespeler te passen. Effa rent richting de bal. Konamegui verovert de bal door een tackle van achteren. Konamegui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Talonsi met een sublieme pass. Konamegui is nu in balbezit. Jua verovert de bal door een tackle van achteren. Atanga rent richting de bal. Atanga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Baoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baoro geeft de bal voor. Bekolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatiense bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatiense schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Moudime de bal. Moudime geeft de bal voor. N`Jock probeert naar een medespeler te passen. Atanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanga haalt uit met een fantastische trap. N`Djoké kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
N`Jock verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Lamu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tapoko heeft problemen om de bal te vangen. Tapoko geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gonzalez 50%, FIEPGLG 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gonzalez - FIEPGLG 0:0

64e minuut.
Tapoko probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. N`Jock zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Talonsi is nu in balbezit. Talonsi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tapoko met een snelle inworp. Tatiense bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatiense schiet op doel. Kegne probeert de bal met de borst te controleren. Kegne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gonzalez - FIEPGLG 0:1

85e minuut.
Daar is Talonsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talonsi geeft de bal voor. Jua is nu in balbezit. Konamegui onderschept slim de pass. Konamegui draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gonzalez 54%, FIEPGLG 46%.
gonzalez - FIEPGLG 0:1