Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greek Terrors F.C. STAR BUCHAREST
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Atakan rent richting de bal. Atakan passt de bal met de wreef. Giorkatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Templar verovert de bal door een tackle van achteren. Templar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Atakan is nu in balbezit. Tümen onderschept slim de pass. Tümen passt de bal zonder na te denken. Stefani rent richting de bal. Stefani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek Terrors - F.C. STAR BUCHAREST 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greek Terrors 42%, F.C. STAR BUCHAREST 58%.
Greek Terrors - F.C. STAR BUCHAREST 1:0

49e minuut.
Stefani probeert naar een medespeler te passen. Templar is nu in balbezit. Giorkatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Templar verovert de bal door een tackle van achteren. Templar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Stefani probeert naar een medespeler te passen. Agathokleous bereikt de bal nog maar net als eerste. Agathokleous geeft de bal voor. Reşat bereikt de bal nog maar net als eerste. Reşat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Giorkatzis onderschept slim de pass. Giorkatzis met een sublieme pass. Feridun is nu in balbezit. Makrides bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrides schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tümen passt de bal in één keer door. Zoitsas rent richting de bal. Reşat verovert de bal door een tackle van achteren. Reşat draait met de bal, schiet en ... Sigrasitis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Greek Terrors - F.C. STAR BUCHAREST 1:1

72e minuut.
Marangos speelt de bal door. Makrides heeft problemen om de bal te vangen. Makrides met een sublieme pass. Reşat bereikt de bal nog maar net als eerste. Reşat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Çelebi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stefani is nu in balbezit. Giorkatzis begaat een overtreding. Giorkatzis krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Çelebi geeft een lange en hoge pass. Marangos probeert naar een medespeler te passen. Templar rent richting de bal. Templar haalt uit met een fantastische trap. Vural werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greek Terrors - F.C. STAR BUCHAREST 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greek Terrors 45%, F.C. STAR BUCHAREST 55%.
Greek Terrors - F.C. STAR BUCHAREST 2:1