Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kristians gaujiena
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Vasariņš heeft problemen om de bal te vangen. Vasariņš geeft een lange en hoge pass. Saulietis controleert de bal met de borst. Ābelskalns is nu in balbezit. Ābelskalns haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristians - gaujiena 1:0

11e minuut.
Dargevičs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bāriņš onderschept slim de pass. Brēdiķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bāriņš onderschept slim de pass. Bāriņš geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Bāriņš kopt de bal weg. Vuguls bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargais verovert de bal door een tackle van achteren. Ābelskalns rent richting de bal. Ābelskalns schiet op doel. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Ābelskalns passt de bal met de wreef. Vuguls rent richting de bal. Bargais verovert de bal door een tackle van achteren. Bargais schiet op doel. Ilzītis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristians - gaujiena 2:0

26e minuut.
Pēperkoks is nu in balbezit. Zeimots begaat een overtreding. Pēperkoks is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brēdiķis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Samtiņš is nu in balbezit. Samtiņš draait met de bal, schiet en ... Ķekatnieks probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristians - gaujiena 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kristians 51%, gaujiena 49%.
FC Kristians - gaujiena 2:1

53e minuut.
Dargevičs geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bāriņš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bargais rent richting de bal. Bargais draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sloka geeft een hoge lob. Inworp. Vasariņš met een snelle inworp. Krikunovs is nu in balbezit. Krikunovs geeft een lange en hoge pass. Paal! Daris maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Samtiņš is nu in balbezit. Samtiņš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kristians - gaujiena 2:2

64e minuut.
Bāriņš met een snelle inworp. Bargais rent richting de bal. Bargais met een sublieme pass. Ābelskalns rent richting de bal. Ābelskalns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristians - gaujiena 3:2

82e minuut.
Brēdiķis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Blūmentals komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kristians 36%, gaujiena 64%.
FC Kristians - gaujiena 3:2