Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK-Kurzeme Hell Legion
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Nauzers passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lapa met een snelle inworp. Juzis is nu in balbezit. Juzis geeft de bal voor. Jonišs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Menca met een sublieme pass. Trīnītis rent richting de bal. Repšuks begaat een overtreding. Trīnītis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mudris met een snel genomen vrije trap. Tautvedis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Meirāns zal de hoekschop nemen. Picis kopt de bal weg. Gabris is nu in balbezit. Trīnītis verovert de bal door een tackle van achteren. Trīnītis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Liepiņš kopt de bal weg. Kurkulis met een sublieme pass. Purgailis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trīnītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trīnītis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK-Kurzeme - Hell Legion 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-Kurzeme 47%, Hell Legion 53%.
FK-Kurzeme - Hell Legion 1:0

51e minuut.
Lauznis met een sublieme pass. Kreisais is nu in balbezit. Kreisais speelt de bal door. Lapa is nu in balbezit. Lapa geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Kreisais geeft een hoge lob. Berbertāls is nu in balbezit. Lauznis onderschept slim de pass. Lauznis haalt uit met een fantastische trap. Jonišs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK-Kurzeme - Hell Legion 1:1

76e minuut.
Kurkulis geeft een lange en hoge pass. Menca probeert de bal aan de voet te houden. Kreisais is nu in balbezit. Trīnītis onderschept slim de pass. Trīnītis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK-Kurzeme 54%, Hell Legion 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK-Kurzeme - Hell Legion 1:1