Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Etalons FC Cempi
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


24e minuut.
Ulbergs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ierasts rent richting de bal. Valmierietis verovert de bal door een tackle van achteren. Valmierietis draait met de bal, schiet en ... Vītols probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Dzervaldis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valmierietis is nu in balbezit. Valmierietis geeft de bal voor. Pusstops is nu in balbezit. Pusstops haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Etalons - FC Cempi 1:0

40e minuut.
Kručāns is nu in balbezit. Čalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Čalis passt de bal met de wreef. Drullis bereikt de bal nog maar net als eerste. Drullis haalt uit met een fantastische trap. Sirsnītis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Etalons 49%, FC Cempi 51%.
Etalons - FC Cempi 1:0

49e minuut.
Krisks met een sublieme pass. Klungelig pakt Ulbergs de bal. Ulbergs passt de bal met de wreef. Drullis bereikt de bal nog maar net als eerste. Drullis schiet op doel. Sirsnītis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Daar is Valcis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cimurs is nu in balbezit. Ulbergs onderschept slim de pass. Ulbergs speelt de bal door. Jumpraviņš probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Čalis is nu in balbezit. Čalis geeft een hoge lob. Drullis is nu in balbezit. Ulbergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulbergs haalt uit met een fantastische trap. Sirsnītis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Jurkāns geeft de bal voor. Ierasts is nu in balbezit. Ierasts passt de bal met de wreef. Drullis bereikt de bal nog maar net als eerste. Drullis haalt uit met een fantastische trap. Sirsnītis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Valcis speelt de bal door. Valmierietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierasts bereikt de bal nog maar net als eerste. Valmierietis onderschept slim de pass. Valmierietis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kartavs geeft een hoge lob. Jurkāns heeft problemen om de bal te vangen. Drullis bereikt de bal nog maar net als eerste. Drullis schiet op doel. Sirsnītis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Ierasts rent richting de bal. Pusstops is nu in balbezit. Ierasts onderschept slim de pass. Ierasts geeft de bal voor. Klungelig pakt Jurkāns de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Etalons - FC Cempi 1:1

67e minuut.
Pusstops verovert de bal door een tackle van achteren. Pusstops probeert naar een medespeler te passen. Cimurs kan de bal niet met de borst controleren. Drullis bereikt de bal nog maar net als eerste. Drullis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Etalons - FC Cempi 1:2

77e minuut.
Vītols geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dzervaldis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valmierietis is nu in balbezit. Valmierietis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Etalons 65%, FC Cempi 35%.
Etalons - FC Cempi 1:2