Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK VSB FK-Kurzeme
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Ēdelis verovert de bal door een tackle van achteren. Ēdelis passt de bal in één keer door. Raupis is nu in balbezit. Sīlis rent richting de bal. Sīlis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Liepkalns speelt de bal door. Meirāns bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meldis. Meldis krijgt een gele kaart. Meirāns is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Menca neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Saimnieks bokst de bal weg.

36e minuut.
Mudris kopt de bal weg. Zēbergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Menca verovert de bal door een tackle van achteren. Trīnītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trīnītis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK VSB - FK-Kurzeme 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VSB 63%, FK-Kurzeme 37%.
FK VSB - FK-Kurzeme 0:1

79e minuut.
Doeltrap. Jonišs trapt de bal weg van het doel. Picis kopt de bal weg. Trīnītis controleert de bal met de borst. Trīnītis haalt uit met een fantastische trap. Saimnieks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VSB 43%, FK-Kurzeme 57%.
FK VSB - FK-Kurzeme 0:1