Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cinizm_pafos Hell Legion
frol Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


27e minuut.
Kreisais speelt de bal door. Juzis is nu in balbezit. Samburs is nu in balbezit. Juzis verovert de bal door een tackle van achteren. Juzis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinizm_pafos - Hell Legion 0:1

32e minuut.
Buldurjānis heeft problemen om de bal te vangen. Juzis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buldurjānis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buldurjānis met een snel genomen vrije trap. Daar is Kričus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Vilsons speelt de bal door. Juzis is nu in balbezit. Druvaskalns heeft problemen om de bal te vangen. Juzis rent richting de bal. Juzis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinizm_pafos - Hell Legion 0:2

39e minuut.
Meikops geeft een lange en hoge pass. Riebiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Riebiņš geeft een lange en hoge pass. Lauznis rent richting de bal. Lauznis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Druvaskalns geeft de bal voor. Tīsiņš heeft problemen om de bal te vangen. Kričus is nu in balbezit. Kričus haalt uit met een fantastische trap. Tautvedis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinizm_pafos - Hell Legion 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cinizm_pafos 56%, Hell Legion 44%.
Cinizm_pafos - Hell Legion 1:2

58e minuut.
Riebiņš probeert naar een medespeler te passen. Kričus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tīsiņš rent richting de bal. Kričus onderschept slim de pass. Kričus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Purgailis heeft problemen om de bal te vangen. Vilsons is nu in balbezit. Vilsons probeert naar een medespeler te passen. Kričus is nu in balbezit. Kričus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Gabris probeert de bal aan de voet te houden. Kreisais is nu in balbezit. Prikulis maakt een afschuwelijke overtreding. Prikulis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cinizm_pafos 45%, Hell Legion 55%.
Cinizm_pafos - Hell Legion 1:2