Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gravis.com Fc Skonto
test3a Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.7 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Jonišs passt de bal in één keer door. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kundziņš. Kundziņš krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Smiļģis geeft een hoge lob. Kundziņš kopt de bal weg. Klungelig pakt Ole de bal. Velkeris rent richting de bal. Velkeris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Vilsons is nu in balbezit. Vilsons passt de bal zonder na te denken. Lapiņš heeft problemen om de bal te vangen. Jonišs rent richting de bal. Jonišs schiet op doel. Akmens bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gravis.com - Fc Skonto 1:0

30e minuut.
Daar is Suchan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baits bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonišs schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jonišs krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Sausserdis passt de bal in één keer door. Smiļģis bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiļģis geeft de bal voor. Jonišs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonišs schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gravis.com - Fc Skonto 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gravis.com 49%, Fc Skonto 51%.
gravis.com - Fc Skonto 2:0

48e minuut.
Pēcis is nu in balbezit. Šneps tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pēcis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kundziņš met een snel genomen vrije trap. Daar is Osmanis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dāliņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dāliņš haalt uit met een fantastische trap. Priedīškalns bokst de bal weg.

54e minuut.
Sniedziņš rent richting de bal. Suchan is nu in balbezit. Sniedziņš begaat een overtreding. Sniedziņš krijgt een gele kaart. Suchan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vilsons wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
gravis.com - Fc Skonto 3:0

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sausserdis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suchan probeert de bal met de borst te controleren. Suchan schiet op doel. Lapiņš probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gravis.com - Fc Skonto 4:0

72e minuut.
Vilsons is nu in balbezit. Vilsons geeft een lange en hoge pass. Jonišs rent richting de bal. Jonišs draait met de bal, schiet en ... Akmens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gravis.com - Fc Skonto 5:0

78e minuut.
Baits met een sublieme pass. Dāliņš is nu in balbezit. Met opzet legt Kreicbergs zijn tegenspeler op de grond. Kreicbergs krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Šneps speelt de bal door. Vēziens is nu in balbezit. Jonišs onderschept slim de pass. Jonišs schiet op doel. Akmens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gravis.com - Fc Skonto 6:0

87e minuut.
Baits passt de bal met de wreef. Kundziņš rent richting de bal. Jonišs verovert de bal door een tackle van achteren. Jonišs haalt uit met een fantastische trap. Lapiņš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gravis.com - Fc Skonto 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gravis.com 46%, Fc Skonto 54%.
gravis.com - Fc Skonto 7:0