Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
labakie Vanagi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 14.1
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Ēriķis geeft een hoge lob. Deglavs kopt de bal weg. Daar is Bliezējs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaušēns rent richting de bal. Gaušēns schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
labakie - Vanagi 0:1

22e minuut.
Brešs rent richting de bal. Irbenieks verovert de bal door een tackle van achteren. Irbenieks probeert naar een medespeler te passen. Vecziediņš is nu in balbezit. Vecziediņš draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Gaušēns rent richting de bal. Gaušēns passt de bal zonder na te denken. Odiņš is nu in balbezit. Bliezējs onderschept slim de pass. Bliezējs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bliezējs is nu in balbezit. Gaušēns rent richting de bal. Bliezējs is nu in balbezit. Gaušēns is nu in balbezit. Gaušēns draait met de bal, schiet en ... Bikšenieks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Gaušēns bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaušēns geeft een lange en hoge pass. Daar is Ēriķis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bliezējs is nu in balbezit. Bliezējs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Stūrītis rent richting de bal. Ēriķis begaat een overtreding. Stūrītis raakt geblesseerd tijdens het duel. Brešs zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pliekāns rent richting de bal. Bliezējs rent richting de bal. Bliezējs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: labakie 67%, Vanagi 33%.
labakie - Vanagi 0:1

50e minuut.
Nerets geeft een hoge lob. Bliezējs heeft problemen om de bal te vangen. Dāsnis is nu in balbezit. Bliezējs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bliezējs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bikšenieks trapt de bal weg van het doel. Šaltāns kopt de bal weg. Gaušēns rent richting de bal. Gaušēns schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Šaltāns passt de bal zonder na te denken. Krēsliņš met een sublieme pass. Vecziediņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecziediņš haalt uit met een fantastische trap. Čakste probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
labakie - Vanagi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: labakie 59%, Vanagi 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
labakie - Vanagi 1:1