Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vipkore FKValmiera
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Ozoliņš haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ķipis de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pupiņš neemt de hoekschop. Ozoliņš springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Jausmis rent richting de bal. Jausmis geeft een hoge lob. Ozoliņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozoliņš draait met de bal, schiet en ... Zemītis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Dukurs kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Knāķis de bal onder controle te krijgen. Smeķis is nu in balbezit. Smeķis draait met de bal, schiet en ... Zemītis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zatlers is nu in balbezit. Smeķis onderschept slim de pass. Smeķis met een sublieme pass. Ozoliņš is nu in balbezit. Ozoliņš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vipkore - FKValmiera 0:1

25e minuut.
Smeķis probeert de bal aan de voet te houden. Krustnagliņš rent richting de bal. Resnais tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krustnagliņš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Smeķis met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ozoliņš rent richting de bal. Ozoliņš draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Bērziņš verovert de bal door een tackle van achteren. Budēlis rent richting de bal. Bērziņš begaat een overtreding. Bērziņš krijgt een gele kaart. Budēlis raakt geblesseerd tijdens het duel. Ziediņš zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Resnais is nu in balbezit. Bitāns is nu in balbezit. Bitāns schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vipkore 64%, FKValmiera 36%.
FC Vipkore - FKValmiera 0:1

51e minuut.
Smeķis probeert naar een medespeler te passen. Ziediņš probeert naar een medespeler te passen. Zatlers is nu in balbezit. Ozoliņš verovert de bal door een tackle van achteren. Ozoliņš draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Knāķis rent richting de bal. Smeķis verovert de bal door een tackle van achteren. Smeķis met een sublieme pass. Ozoliņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozoliņš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Budēlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Budēlis geeft de bal voor. Bitāns is nu in balbezit. Bitāns schiet op doel. Jermolajevs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Vipkore - FKValmiera 1:1

86e minuut.
Ozoliņš probeert naar een medespeler te passen. Smeķis rent richting de bal. Ozoliņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozoliņš haalt uit met een fantastische trap. Ķipis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vipkore 51%, FKValmiera 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Vipkore - FKValmiera 1:1