Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fs saldus Lielvārdes Lauvas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Purvlīcis geeft een lange en hoge pass. Āmurgalva kopt de bal weg. Riebiņš met een sublieme pass. Zeimans bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeimans haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Iņķis geeft een hoge lob. Zeimans kopt de bal weg. Zēbergs is nu in balbezit. Zeimans rent richting de bal. Zeimans draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Varonis rent richting de bal. Varonis geeft een hoge lob. Zuksters heeft problemen om de bal te vangen. Bezdibens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezdibens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fs saldus - Lielvārdes Lauvas 0:1

32e minuut.
Bezdibens probeert naar een medespeler te passen. Štrauss rent richting de bal. Štrauss probeert naar een medespeler te passen. Bezdibens rent richting de bal. Bezdibens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fs saldus - Lielvārdes Lauvas 0:2

33e minuut.
Zeimans speelt de bal door. Klungelig pakt Zēbergs de bal. Bezdibens onderschept slim de pass. Bezdibens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fs saldus 47%, Lielvārdes Lauvas 53%.
fs saldus - Lielvārdes Lauvas 0:2

52e minuut.
Kliedzējs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezdibens bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Iņķis zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Iņķis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Iņķis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bezdibens wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

57e minuut.
Žubītis probeert naar een medespeler te passen. Āmurgalva is nu in balbezit. Āmurgalva passt de bal met de wreef. Zeimans bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeimans draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kliedzējs geeft een hoge lob. Riebiņš kopt de bal weg. Streičs heeft problemen om de bal te vangen. Zeimans is nu in balbezit. Zeimans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fs saldus - Lielvārdes Lauvas 1:2

62e minuut.
Zēbergs probeert naar een medespeler te passen. Visgailis is nu in balbezit. Visgailis probeert naar een medespeler te passen. Uldriķis rent richting de bal. Uldriķis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pinkainis speelt de bal door. Kliedzējs is nu in balbezit. Kliedzējs passt de bal met de wreef. Buliņš is nu in balbezit. Buliņš geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Buliņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Visgailis onderschept slim de pass. Visgailis speelt de bal door. Bezdibens is nu in balbezit. Bezdibens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Buliņš kopt de bal weg. Inworp. Štrauss zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uldriķis is nu in balbezit. Uldriķis geeft een lange en hoge pass. Paal! Metējs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fs saldus - Lielvārdes Lauvas 1:3

90e minuut.
Zuksters geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Streičs met een snelle inworp. Štrauss is nu in balbezit. Štrauss geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fs saldus 54%, Lielvārdes Lauvas 46%.
fs saldus - Lielvārdes Lauvas 1:3