Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK.Liepajas Lauvas tavamamma fk
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Tālvaris passt de bal zonder na te denken. Breits rent richting de bal. Jūrnieks begaat een overtreding. Jūrnieks krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Zaļūksnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembergs passt de bal in één keer door. Varens rent richting de bal. Varens haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Tālvaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Varens verovert de bal door een tackle van achteren. Varens speelt de bal door. Jūrnieks rent richting de bal. Jūrnieks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK.Liepajas Lauvas - tavamamma fk 1:0

31e minuut.
Platacis met de inworp. Daar is Tukšītis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaļūksnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukšītis onderschept slim de pass. Tukšītis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dāsnis kopt de bal weg. Vilnis probeert naar een medespeler te passen. Varens met een sublieme pass. Jūrnieks is nu in balbezit. Jūrnieks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK.Liepajas Lauvas - tavamamma fk 2:0

43e minuut.
Ročāns onderschept slim de pass. Ročāns probeert naar een medespeler te passen. Varens speelt de bal door. Jūrnieks rent richting de bal. Jūrnieks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK.Liepajas Lauvas - tavamamma fk 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK.Liepajas Lauvas 35%, tavamamma fk 65%.
FK.Liepajas Lauvas - tavamamma fk 3:0

61e minuut.
Rumba verovert de bal door een tackle van achteren. Rumba met een sublieme pass. Tērvetnieks geeft een lange en hoge pass. Bleija geeft een hoge lob. Jūrnieks maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Ročāns de bal. Bliezējs rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ročāns. Ročāns krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Lembergs verovert de bal door een tackle van achteren. Zaļūksnis rent richting de bal. Zaļūksnis passt de bal met de wreef. Bliezējs is nu in balbezit. Bliezējs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK.Liepajas Lauvas 54%, tavamamma fk 46%.
FK.Liepajas Lauvas - tavamamma fk 3:0