Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lomonosova United BJSS Sierinieks
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Jasmīns geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bluks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fricis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fricis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Zemturis bereikt de bal nog maar net als eerste. Berķis verovert de bal door een tackle van achteren. Berķis probeert naar een medespeler te passen. Dīcis is nu in balbezit. Dīcis haalt uit met een fantastische trap. Audars kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Liepkalns rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Veiksmonis. Liepkalns is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gaušēns zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Dīcis de bal. Dīcis schiet op doel. Audars bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomonosova United - BJSS Sierinieks 1:0

24e minuut.
Baskājis probeert de bal aan de voet te houden. Bluks rent richting de bal. Bluks passt de bal zonder na te denken. Ķilavnieks is nu in balbezit. Ķilavnieks draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Niknais met de inworp. Veiksmonis is nu in balbezit. Veiksmonis probeert naar een medespeler te passen. Ķilavnieks is nu in balbezit. Ķilavnieks draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ķilavnieks schiet op doel. Strupis geeft een hoge lob. Pupiņš rent richting de bal. Ķilavnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Ķilavnieks schiet op doel. Balsers bokst de bal weg.

34e minuut.
Laucis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liepkalns bereikt de bal nog maar net als eerste. Liepkalns passt de bal met de wreef. Ķilavnieks is nu in balbezit. Ķilavnieks draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Jasmīns speelt de bal door. Klungelig pakt Berķis de bal. Berķis met een sublieme pass. Dīcis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dīcis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lomonosova United 55%, BJSS Sierinieks 45%.
Lomonosova United - BJSS Sierinieks 1:0

48e minuut.
Strupis bereikt de bal nog maar net als eerste. Strupis met een sublieme pass. Ķilavnieks is nu in balbezit. Ķilavnieks draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pupiņš de bal onder controle te krijgen. Balsers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lomonosova United - BJSS Sierinieks 1:1

55e minuut.
Balsers probeert naar een medespeler te passen. Bāle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bāle probeert naar een medespeler te passen. Bluks is nu in balbezit. Bluks geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ķilavnieks rent richting de bal. Ķilavnieks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lomonosova United - BJSS Sierinieks 1:2

58e minuut.
Gaušēns verovert de bal door een tackle van achteren. Veiksmonis is nu in balbezit. Gaušēns begaat een overtreding. Gaušēns krijgt een gele kaart. Veiksmonis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Veiksmonis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ķilavnieks is nu in balbezit. Ķilavnieks draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Jasmīns geeft een hoge lob. Dīcis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemturis begaat een overtreding. Zemturis krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Niknais bereikt de bal nog maar net als eerste. Niknais geeft een lange en hoge pass. Bāle probeert naar een medespeler te passen. Ķilavnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Ķilavnieks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lomonosova United 60%, BJSS Sierinieks 40%.
Lomonosova United - BJSS Sierinieks 1:2