Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ЕТИ Dinamo Brocēni
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Gabaliņš geeft een hoge lob. Ūziņš kopt de bal weg. Zaļpēdis rent richting de bal. Ļepatnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Ļepatnieks schiet op doel. Raupis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Jāpuls rent richting de bal. Jāpuls geeft de bal voor. Inworp. Audars met de inworp. Laimnesis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kreicburgs rent richting de bal. Kreicburgs passt de bal zonder na te denken. Gabaliņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ļepatnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Ļepatnieks draait met de bal, schiet en ... Raupis bokst de bal weg.

45e minuut.
Ūziņš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Audars zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laimnesis is nu in balbezit. Laimnesis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЕТИ 52%, Dinamo Brocēni 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ЕТИ - Dinamo Brocēni 0:0

47e minuut.
Gabaliņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabaliņš geeft een hoge lob. Biģis kopt de bal weg. Repše is nu in balbezit. Repše draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ЕТИ - Dinamo Brocēni 0:1

62e minuut.
Klungelig pakt Kristiņš de bal. Repše is nu in balbezit. Ūziņš verovert de bal door een tackle van achteren. Laimnesis rent richting de bal. Laimnesis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mežavecis speelt de bal door. Biģis bereikt de bal nog maar net als eerste. Smeķis begaat een overtreding. Biģis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Biģis kan niet meer verder spelen. Stāvzeķe komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Upelnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Boze is nu in balbezit. Ļepatnieks rent richting de bal. Boze is nu in balbezit. Boze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ЕТИ - Dinamo Brocēni 1:1

84e minuut.
Zaļpēdis probeert naar een medespeler te passen. Repše bereikt de bal nog maar net als eerste. Jāpuls maakt een afschuwelijke overtreding. Jāpuls krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Audars is nu in balbezit. Audars geeft een lange en hoge pass. Laimnesis rent richting de bal. Laimnesis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kristiņš de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЕТИ - Dinamo Brocēni 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЕТИ 63%, Dinamo Brocēni 37%.
ЕТИ - Dinamo Brocēni 1:2