Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
omskas gazmjas Lomonosova United
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
17 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Berķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudrups begaat een overtreding. Berķis raakt geblesseerd tijdens het duel. Jasmīns zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dīcis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dīcis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
omskas gazmjas - Lomonosova United 0:1

6e minuut.
Štucers kopt de bal weg. Klungelig pakt Jasmīns de bal. Gaujamalietis rent richting de bal. Gaujamalietis draait met de bal, schiet en ... Bušs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Gaušēns rent richting de bal. Lauks verovert de bal door een tackle van achteren. Lauks passt de bal met de wreef. Daar is Cauna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cauna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Cauna is nu in balbezit. Baskājis rent richting de bal. Baskājis met een sublieme pass. Dīcis rent richting de bal. Dīcis schiet op doel. Donskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Jasmīns onderschept slim de pass. Jasmīns speelt de bal door. Pumpermiķelis is nu in balbezit. Dīcis rent richting de bal. Dīcis draait met de bal, schiet en ... Donskis bokst de bal weg. Vilkausis is nu in balbezit. Vilkausis geeft een lange en hoge pass. Gaujamalietis is nu in balbezit. Gaujamalietis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lauks probeert naar een medespeler te passen. Gaujamalietis rent richting de bal. Jasmīns rent richting de bal. Gaujamalietis onderschept slim de pass. Gaujamalietis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
omskas gazmjas - Lomonosova United 1:1

34e minuut.
Cauna bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasmīns verovert de bal door een tackle van achteren. Jasmīns passt de bal met de wreef. Dīcis rent richting de bal. Dīcis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
omskas gazmjas - Lomonosova United 1:2

37e minuut.
Bāle passt de bal zonder na te denken. Štucers rent richting de bal. Štucers geeft een hoge lob. Kreņķis is nu in balbezit. Kreņķis draait met de bal, schiet en ... Balsers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Lauks probeert de bal aan de voet te houden. Berķis is nu in balbezit. Štucers legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Berķis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Liepkalns legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Donskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pumpermiķelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liepkalns onderschept slim de pass. Liepkalns draait met de bal, schiet en ... Donskis bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omskas gazmjas 63%, Lomonosova United 37%.
omskas gazmjas - Lomonosova United 1:2

48e minuut.
Freimanis controleert de bal met de borst. Gaujamalietis is nu in balbezit. Freimanis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Freimanis naar de kleedkamers voor een vroege douche.

49e minuut.
Kreņķis haalt uit met een fantastische trap. Balsers probeert wanhopig de bal te grijpen. Bušs probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gaits zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Lauks passt de bal in één keer door. Kreņķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreņķis passt de bal met de wreef. Gaujamalietis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaujamalietis draait met de bal, schiet en ... Balsers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Balsers speelt de bal door. Bāle is nu in balbezit. Bāle passt de bal zonder na te denken. Dīcis is nu in balbezit. Dīcis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Berķis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berķis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pumpermiķelis de bal. Dīcis is nu in balbezit. Dīcis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kreņķis controleert de bal met de borst. Kreņķis speelt de bal door. Gaušēns is nu in balbezit. Cauna is nu in balbezit. Cauna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Lauks controleert de bal met de borst. Gaušēns verovert de bal door een tackle van achteren. Gaušēns geeft een hoge lob. Dīcis heeft problemen om de bal te vangen. Dīcis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: omskas gazmjas 41%, Lomonosova United 59%.
omskas gazmjas - Lomonosova United 1:2