Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
seydiFC mambos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.6
average Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Tour heeft problemen om de bal te vangen. Tour met een sublieme pass. Pene rent richting de bal. Pene haalt uit met een fantastische trap. Madior probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Yaré Fall verovert de bal door een tackle van achteren. Christian Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Yaré Fall zijn tegenspeler op de grond. Yaré Fall is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

13e minuut.
M`Baye met een sublieme pass. Tour met een sublieme pass. M`Backe is nu in balbezit. Pene onderschept slim de pass. Pene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Diouf geeft een hoge lob. Yovo probeert de bal aan de voet te houden. Pene is nu in balbezit. Pene schiet op doel. Falla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seydiFC - mambos 1:0

20e minuut.
Gouge bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouge passt de bal in één keer door. Pene bereikt de bal nog maar net als eerste. Pene schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
seydiFC - mambos 2:0

22e minuut.
Gouge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. M`Baye bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Baye passt de bal zonder na te denken. Pene bereikt de bal nog maar net als eerste. Pene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ma`ga is nu in balbezit. Diedhiou onderschept slim de pass. Diedhiou met een sublieme pass. N`Diour rent richting de bal. N`Diour draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
N`Doye geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gouge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Christian Sagna heeft problemen om de bal te vangen. Christian Sagna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tour probeert naar een medespeler te passen. Diedhiou rent richting de bal. Diedhiou geeft een hoge lob. Pene bereikt de bal nog maar net als eerste. Pene schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seydiFC 54%, mambos 46%.
seydiFC - mambos 2:0

46e minuut.
Christian Sagna met een sublieme pass. Klungelig pakt N`Diour de bal. N`Diour passt de bal in één keer door. Dansokho is nu in balbezit. Dansokho haalt uit met een fantastische trap. Salih kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Sidibe geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dansokho met de inworp. Christian Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Christian Sagna geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Salih maakt een geweldige duik, maar mist de bal. N`Diour is nu in balbezit. N`Diour haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
seydiFC - mambos 2:1

53e minuut.
Sidibe geeft een hoge lob. Sylva is nu in balbezit. Sylva probeert naar een medespeler te passen. Pene is nu in balbezit. Pene draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
seydiFC - mambos 3:1

69e minuut.
Diouf geeft de bal voor. Niass controleert de bal met de borst. Pene tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pene krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Ma`ga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dansokho met een snelle inworp. Christian Sagna rent richting de bal. Christian Sagna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
M`Baye bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Baye passt de bal in één keer door. Pene is nu in balbezit. Pene schiet op doel. Falla probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
N`Doye rent richting de bal. N`Doye geeft de bal voor. Bandiacky bereikt de bal nog maar net als eerste. Pene verovert de bal door een tackle van achteren. Pene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seydiFC 64%, mambos 36%.
seydiFC - mambos 3:1