Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dekheulé portugal u7
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Mamadou Samb onderschept slim de pass. Mamadou Samb speelt de bal door. Laob rent richting de bal. Fary verovert de bal door een tackle van achteren. Fary schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Mevel is nu in balbezit. Mevel speelt de bal door. Fary met een sublieme pass. Awadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Awadi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Diene is nu in balbezit. Diene draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zinsou de bal onder controle te krijgen. Gning is nu in balbezit. Gning haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Mamadou Samb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Awadi rent richting de bal. Tavarez maakt een afschuwelijke overtreding. Awadi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Awadi kan niet meer verder spelen. Ly komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Gning draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Vieira met een harde bal richting middenveld. Diene is nu in balbezit. Diene schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ly verovert de bal door een tackle van achteren. Ly met een sublieme pass. Fary bereikt de bal nog maar net als eerste. Fary schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dekheulé 49%, portugal u7 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dekheulé - portugal u7 0:0

76e minuut.
Gning passt de bal in één keer door. Inworp. Dogo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gning rent richting de bal. Gning geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Dogo rent richting de bal. Latorre onderschept slim de pass. Latorre geeft een lange en hoge pass. Ly is nu in balbezit. Ly haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dekheulé 54%, portugal u7 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dekheulé - portugal u7 0:0