Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inazuma Senegal diokre endame
Normal Tactiek bege
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Dabo rent richting de bal. Dabo passt de bal met de wreef. Dieye is nu in balbezit. Klungelig pakt Dieye de bal. Dieye geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dabo is nu in balbezit. Dabo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inazuma Senegal - diokre endame 1:0

23e minuut.
Sylla is nu in balbezit. Sylla geeft een hoge lob. Nam kopt de bal weg. N`Dao is nu in balbezit. N`Dao schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Carvalho verovert de bal door een tackle van achteren. Dougnalgo geeft een hoge lob. Bocande kopt de bal weg. Dabo rent richting de bal. Dabo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inazuma Senegal 36%, diokre endame 64%.
Inazuma Senegal - diokre endame 1:0

47e minuut.
Bocande rent richting de bal. Bocande passt de bal zonder na te denken. Sané speelt de bal door. Bocande is nu in balbezit. Bocande haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sylla geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carvalho met een snelle inworp. Bocande bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocande schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dieye is nu in balbezit. Dieye haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inazuma Senegal 33%, diokre endame 67%.
Inazuma Senegal - diokre endame 1:0