Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shevelan FC Turan FK
Normal Tactiek huracan
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 38.1
poor Schieten average
poor Passen excellent
poor Verdedigen adequate


10e minuut.
Hoffmann passt de bal zonder na te denken. Daar is Ankowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bədəlbəyli rent richting de bal. Bədəlbəyli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Amiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski onderschept slim de pass. Ankowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shevelan FC - Turan FK 0:1

11e minuut.
Ankowski onderschept slim de pass. Bədəlbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədəlbəyli passt de bal met de wreef. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski haalt uit met een fantastische trap. Soltanov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Shevelan FC - Turan FK 0:2

13e minuut.
Bədəlbəyli onderschept slim de pass. Bədəlbəyli passt de bal zonder na te denken. Cəlilov geeft een lange en hoge pass. Ankowski probeert de bal met de borst te controleren. Ankowski probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Cəlilov probeert naar een medespeler te passen. Bədəlbəyli rent richting de bal. Bədəlbəyli passt de bal zonder na te denken. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski draait met de bal, schiet en ... Soltanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Amiloğlu de bal. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski draait met de bal, schiet en ... Soltanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Cəlilov met de inworp. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann geeft een hoge lob. Ankowski krijgt zijn hoofd ertegen. Soltanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shevelan FC - Turan FK 0:3

34e minuut.
Acht passt de bal in één keer door. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann geeft de bal voor. Ankowski springt en kopt de bal. Soltanov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bədəlbəyli rent richting de bal. Bədəlbəyli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shevelan FC - Turan FK 0:4

35e minuut.
Xasaylı probeert naar een medespeler te passen. Seyidov is nu in balbezit. Bədəlbəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Bədəlbəyli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Hoffmann met de inworp. Klungelig pakt Cəlilov de bal. Cəlilov geeft een hoge lob. Bədəlbəyli rent richting de bal. Bədəlbəyli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Hoffmann speelt de bal door. Cəlilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəlilov geeft een hoge lob. Bədəlbəyli is nu in balbezit. Bədəlbəyli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Cəlilov verovert de bal door een tackle van achteren. Cəlilov geeft een lange en hoge pass. Amiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ankowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shevelan FC - Turan FK 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shevelan FC 92%, Turan FK 8%.
Shevelan FC - Turan FK 0:5

46e minuut.
Cabirzadə komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Cabirzadə heeft problemen om de bal te vangen. Amiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ankowski schiet op doel. Soltanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shevelan FC - Turan FK 0:6

51e minuut.
Seyidzadə geeft een hoge lob. Cəlilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəlilov speelt de bal door. Cabirzadə heeft problemen om de bal te vangen. Cabirzadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ankowski verovert de bal door een tackle van achteren. Feyzullayev onderschept slim de pass. Zəfərli verovert de bal door een tackle van achteren. Cabirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabirzadə draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Ankowski haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Soltanov met een harde bal richting middenveld. Cəbrayılov rent richting de bal. Cəbrayılov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ankowski rent richting de bal. Ankowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shevelan FC - Turan FK 0:7

65e minuut.
Seyidzadə geeft de bal voor. Süleymanoğlu speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amilov met een snelle inworp. Cəlilov geeft een hoge lob. Soltanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Verdixanov rent richting de bal. Cəbrayılov onderschept slim de pass. Cəbrayılov geeft een lange en hoge pass. Zəfərli geeft een lange en hoge pass. Ankowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann geeft de bal voor. Qusarçaylı heeft problemen om de bal te vangen. Cabirzadə is nu in balbezit. Cabirzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shevelan FC - Turan FK 0:8

86e minuut.
Cəbrayılov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəbrayılov geeft de bal voor. Klungelig pakt Qusarçaylı de bal. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zəfərli passt de bal zonder na te denken. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabirzadə schiet op doel. Soltanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shevelan FC - Turan FK 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shevelan FC 75%, Turan FK 25%.
Shevelan FC - Turan FK 0:9