Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TORPAQ FC FCQarabag
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Həsənli passt de bal met de wreef. Yusifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Quluzadə is nu in balbezit. Quluzadə draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Əmirzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Əmirzadə geeft een hoge lob. Bəşirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu onderschept slim de pass. Yusifoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Amiloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yusifoğlu onderschept slim de pass. Yusifoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TORPAQ FC - FCQarabag 0:1

40e minuut.
Cahangirov rent richting de bal. Quluzadə onderschept slim de pass. Quluzadə passt de bal in één keer door. Yusifoğlu is nu in balbezit. Yusifoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TORPAQ FC 57%, FCQarabag 43%.
TORPAQ FC - FCQarabag 0:1

53e minuut.
Abuşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirzadə speelt de bal door. Məmmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədoğlu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Şamilsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Behbudov verovert de bal door een tackle van achteren. Əsgərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Behbudov rent richting de bal. Behbudov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Cavadov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qocayev met een snelle inworp. Behbudov rent richting de bal. Behbudov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Yusifoğlu met een sublieme pass. Quluzadə heeft problemen om de bal te vangen. Yusifoğlu speelt de bal door. Məmmədoğlu rent richting de bal. Məmmədoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TORPAQ FC 59%, FCQarabag 41%.
TORPAQ FC - FCQarabag 0:1