Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hjutykhtj apollon fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


22e minuut.
Na een snelle pass probeert Davulcu de bal onder controle te krijgen. Satsias rent richting de bal. Satsias passt de bal met de wreef. Gogic bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogic haalt uit met een fantastische trap. Borak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Argyrou kopt de bal weg. Leoni heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Satsias. Satsias krijgt een gele kaart. Leoni raakt geblesseerd tijdens het duel. Kairinos met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Pakkos is nu in balbezit. Satsias bereikt de bal nog maar net als eerste. Soğukpınar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soğukpınar krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Lympouras geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Argyrou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soğukpınar is nu in balbezit. Soğukpınar geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Kasianos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leoni kan de bal niet met de borst controleren. Kasianos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leoni bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
hjutykhtj - apollon fc 1:0

36e minuut.
Leoni rent richting de bal. Satsias onderschept slim de pass. Satsias met een sublieme pass. Argyrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Argyrou geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kythreotis met een sublieme pass. Soğukpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Soğukpınar speelt de bal door. Leoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Leoni draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hjutykhtj 55%, apollon fc 45%.
hjutykhtj - apollon fc 1:0

71e minuut.
Foukaris met de inworp. Panayiotou rent richting de bal. Panayiotou geeft de bal voor. Kountouris is nu in balbezit. Kountouris haalt uit met een fantastische trap. Borak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Kythreotis probeert de bal aan de voet te houden. Pantelas is nu in balbezit. Pantelas geeft een hoge lob. Leoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Leoni schiet op doel. Kasianos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hjutykhtj - apollon fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hjutykhtj 59%, apollon fc 41%.
hjutykhtj - apollon fc 2:0