Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apollon2014 hjutykhtj
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Stefanou rent richting de bal. Kythreotis onderschept slim de pass. Kythreotis speelt de bal door. Leoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Leoni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Doğrusöz kopt de bal weg. Zincir rent richting de bal. Kythreotis begaat een overtreding. Kythreotis krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Doğrusöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Varnavas verovert de bal door een tackle van achteren. Varnavas passt de bal in één keer door. Leoni rent richting de bal. Leoni haalt uit met een fantastische trap. Coşar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Leoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanou rent richting de bal. Leoni onderschept slim de pass. Leoni haalt uit met een fantastische trap. Coşar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Leoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Leoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon2014 - hjutykhtj 0:1

30e minuut.
Olay geeft de bal voor. Davulcu kopt de bal weg. Çankaya probeert de bal aan de voet te houden. Leoni rent richting de bal. Leoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon2014 - hjutykhtj 0:2

43e minuut.
Kairinos onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paspallis. Kairinos raakt geblesseerd tijdens het duel. Menteş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Leoni rent richting de bal. Leoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apollon2014 53%, hjutykhtj 47%.
Apollon2014 - hjutykhtj 0:2

48e minuut.
Polykarpou geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solomou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zincir controleert de bal met de borst. Zincir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Gürsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincir rent richting de bal. Zincir met een sublieme pass. Bendaşan is nu in balbezit. Bendaşan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Gürsoy geeft een hoge lob. Inworp. Karvazonis met een snelle inworp. Zincir rent richting de bal. Zincir geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Doğrusöz rent richting de bal. Kairinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kairinos probeert naar een medespeler te passen. Leoni is nu in balbezit. Leoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kythreotis passt de bal zonder na te denken. Varnavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Varnavas met een sublieme pass. Argyrou rent richting de bal. Argyrou geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon2014 - hjutykhtj 0:3

65e minuut.
Zincir is nu in balbezit. Leoni is nu in balbezit. Leoni speelt de bal door. Argyrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Argyrou geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Coşar bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Coşar trapt de bal weg van het doel. Menteş kopt de bal weg. Çankaya probeert de bal met de borst te controleren. Leoni is nu in balbezit. Leoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon2014 - hjutykhtj 0:4

75e minuut.
Doğrusöz onderschept slim de pass. Doğrusöz geeft een lange en hoge pass. Daar is Gürsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bendaşan is nu in balbezit. Bendaşan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollon2014 - hjutykhtj 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apollon2014 55%, hjutykhtj 45%.
Apollon2014 - hjutykhtj 1:4