Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hjutykhtj Apollon2014
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.1
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Doeltrap. Coşar trapt de bal weg. Soğukpınar kopt de bal weg. Leoni heeft problemen om de bal te vangen. Leoni schiet op doel. Coşar bokst de bal weg.

11e minuut.
Klungelig pakt Doğrusöz de bal. Kairinos rent richting de bal. Kairinos passt de bal zonder na te denken. Leoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Leoni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Kairinos rent richting de bal. Kairinos passt de bal met de wreef. Soğukpınar heeft problemen om de bal te vangen. Leoni is nu in balbezit. Leoni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Soğukpınar de bal. Stefanou is nu in balbezit. Stefanou passt de bal met de wreef. Soğukpınar rent richting de bal. Soğukpınar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bendaşan rent richting de bal. Polykarpou onderschept slim de pass. Zincir rent richting de bal. Bendaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendaşan haalt uit met een fantastische trap. Borak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bendaşan rent richting de bal. Bendaşan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hjutykhtj 44%, Apollon2014 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hjutykhtj - Apollon2014 0:0

61e minuut.
Solomou verovert de bal door een tackle van achteren. Solomou passt de bal in één keer door. Polykarpou bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendaşan verovert de bal door een tackle van achteren. Bendaşan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Stefanou geeft de bal voor. Zincir is nu in balbezit. Zincir passt de bal met de wreef. Bendaşan rent richting de bal. Bendaşan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hjutykhtj - Apollon2014 0:1

64e minuut.
Gürsoy met een sublieme pass. Bendaşan rent richting de bal. Kairinos is nu in balbezit. Bendaşan verovert de bal door een tackle van achteren. Bendaşan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hjutykhtj - Apollon2014 0:2

67e minuut.
Bendaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kairinos rent richting de bal. Bendaşan verovert de bal door een tackle van achteren. Bendaşan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Solomou onderschept slim de pass. Solomou geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davulcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soğukpınar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Paspallis speelt de bal door. Zincir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincir speelt de bal door. Bendaşan rent richting de bal. Bendaşan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hjutykhtj 56%, Apollon2014 44%.
hjutykhtj - Apollon2014 0:2