Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sal nikosapoel
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 15.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


22e minuut.
Talat rent richting de bal. Sofokleous onderschept slim de pass. Sofokleous passt de bal met de wreef. Kabus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabus draait met de bal, schiet en ... Paal!

29e minuut.
Daar is Kouzaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasan Demir is nu in balbezit. Hasan Demir passt de bal zonder na te denken. Güneşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sal 53%, nikosapoel 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sal - nikosapoel 0:0

49e minuut.
Klungelig pakt Talat de bal. Sofokleous bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofokleous speelt de bal door. Kabus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabus haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Aşçıoğulları bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanaris met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aşçıoğulları geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kabus springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sal - nikosapoel 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sal 44%, nikosapoel 56%.
sal - nikosapoel 1:0
sal