Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hjutykhtj sal
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 14.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Kairinos passt de bal zonder na te denken. Leoni is nu in balbezit. Varnavas is nu in balbezit. Leoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Leoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Koupanos is nu in balbezit. Varnavas rent richting de bal. Koupanos begaat een overtreding. Koupanos krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kythreotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kythreotis geeft een lange en hoge pass. Argyrou is nu in balbezit. Argyrou draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Georgiades de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Borak speelt de bal door. Arslansoyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arslansoyu passt de bal in één keer door. Leoni rent richting de bal. Leoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kythreotis kopt de bal weg. Vasilakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Varnavas verovert de bal door een tackle van achteren. Varnavas schiet op doel. Mustafaoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hjutykhtj - sal 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hjutykhtj 58%, sal 42%.
hjutykhtj - sal 1:0

48e minuut.
Davulcu is nu in balbezit. Davulcu passt de bal in één keer door. Arslansoyu rent richting de bal. Varnavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Varnavas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Koupanos is nu in balbezit. Koupanos geeft een lange en hoge pass. Georgiades rent richting de bal. Leoni onderschept slim de pass. Leoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kythreotis verovert de bal door een tackle van achteren. Kairinos is nu in balbezit. Kairinos passt de bal zonder na te denken. Kabus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Kythreotis de bal. Sofokleous is nu in balbezit. Sofokleous geeft een lange en hoge pass. Kabus is nu in balbezit. Kabus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hjutykhtj 55%, sal 45%.
hjutykhtj - sal 1:0

sal