Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
成都蓉城 FC陕西国力
413 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 18.5
goed Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Yiyao passt de bal met de wreef. Yunrui rent richting de bal. Wenmao tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wenmao krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Yiyao bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiyao probeert naar een medespeler te passen. Yunrui is nu in balbezit. Yunrui haalt uit met een fantastische trap. Peihou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Xianglong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Liangzhi heeft problemen om de bal te vangen. Yunrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunrui met een sublieme pass. Bingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingyun schiet op doel. Xianglong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Yansheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Yansheng passt de bal met de wreef. Bingyun rent richting de bal. Bingyun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
成都蓉城 - FC陕西国力 1:0

19e minuut.
Chen passt de bal met de wreef. Wentao rent richting de bal. Wentao geeft een lange en hoge pass. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Xianglong trapt de bal weg. Yiyao kopt de bal weg. Bingyun is nu in balbezit. Bingyun haalt uit met een fantastische trap. Xianglong probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Bingyun is nu in balbezit. Bingyun speelt de bal door. Yunrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunrui schiet op doel. Na een snelle pass probeert Peihou de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yiyao geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bingyun rent richting de bal. Bingyun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
成都蓉城 - FC陕西国力 2:0

40e minuut.
Xiansheng met een harde bal richting middenveld. Wenmao is nu in balbezit. Bingyun onderschept slim de pass. Yunrui is nu in balbezit. Yunrui haalt uit met een fantastische trap. Xianglong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
成都蓉城 - FC陕西国力 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 成都蓉城 44%, FC陕西国力 56%.
成都蓉城 - FC陕西国力 3:0

51e minuut.
Xiaojie met een snelle inworp. Yunrui is nu in balbezit. Wenmao speelt de bal door. Yunrui rent richting de bal. Yunrui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Likai speelt de bal door. Klungelig pakt Xiaojie de bal. Xiaojie passt de bal zonder na te denken. Bingyun rent richting de bal. Bingyun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Zhitao probeert naar een medespeler te passen. Yiyao rent richting de bal. Hangzhou begaat een overtreding. Hangzhou krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Xiaojie is nu in balbezit. Xiaojie geeft een lange en hoge pass. Daar is Tangzhen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bingyun rent richting de bal. Bingyun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Hangzhou rent richting de bal. Yiyao verovert de bal door een tackle van achteren. Yiyao passt de bal zonder na te denken. Bingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingyun schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
成都蓉城 - FC陕西国力 4:0

83e minuut.
Yunrui is nu in balbezit. Bingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingyun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Yunrui is nu in balbezit. Yunrui passt de bal in één keer door. Tangzhen met een sublieme pass. Bingyun is nu in balbezit. Bingyun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
成都蓉城 - FC陕西国力 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 成都蓉城 47%, FC陕西国力 53%.
成都蓉城 - FC陕西国力 5:0