Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC陕西国力 绵阳米粉
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 25.7
hopeless Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Zhide is nu in balbezit. Quande bereikt de bal nog maar net als eerste. Quande passt de bal in één keer door. Chen rent richting de bal. Chen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Huiliang verovert de bal door een tackle van achteren. Huiliang speelt de bal door. Hainan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hainan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC陕西国力 - 绵阳米粉 0:1

21e minuut.
Keting probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Keting geeft de bal voor. Chen rent richting de bal. Chen schiet op doel. Enmu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Liangzhi speelt de bal door. Daar is Quande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huiliang rent richting de bal. Quande onderschept slim de pass. Quande schiet op doel. Paal!

28e minuut.
Taosheng geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wentao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Quande de bal. Quande geeft de bal voor. Yunwen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Qingxiang geeft de bal voor. Xinglong kopt de bal weg. Hainan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hainan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC陕西国力 - 绵阳米粉 0:2

40e minuut.
Enmu kopt de bal weg. Liangzhi heeft problemen om de bal te vangen. Liangzhi met een sublieme pass. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen draait met de bal, schiet en ... Yunwen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Chen speelt de bal door. Daar is Huiliang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huiliang probeert naar een medespeler te passen. Hainan is nu in balbezit. Hainan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC陕西国力 52%, 绵阳米粉 48%.
FC陕西国力 - 绵阳米粉 0:2

50e minuut.
Hangzhou geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Enmu met een snelle inworp. Qingxiang rent richting de bal. Qingxiang geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Xinglong verovert de bal door een tackle van achteren. Xinglong probeert naar een medespeler te passen. Hainan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hainan haalt uit met een fantastische trap. Xianglong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC陕西国力 - 绵阳米粉 0:3

55e minuut.
Liangzhi verovert de bal door een tackle van achteren. Liangzhi speelt de bal door. Damin geeft een hoge lob. Qingxiang is nu in balbezit. Qingxiang geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Quande is nu in balbezit. Quande passt de bal in één keer door. Taosheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen verovert de bal door een tackle van achteren. Chen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Chuanlin met de inworp. Wentao bereikt de bal nog maar net als eerste. Wentao geeft de bal voor. Kaile probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quande kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Yunwen met een harde bal richting middenveld. Hainan heeft problemen om de bal te vangen. Hainan speelt de bal door. Xinglong is nu in balbezit. Xinglong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC陕西国力 53%, 绵阳米粉 47%.
FC陕西国力 - 绵阳米粉 0:3