Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
绵阳米粉 黄昏的旅团
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 18.1
good Schieten weak
average Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Hongyun geeft een hoge lob. Yonglin kopt de bal weg. Xuande bereikt de bal nog maar net als eerste. Enmu verovert de bal door een tackle van achteren. Enmu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Xinglong rent richting de bal. Xinglong schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
绵阳米粉 - 黄昏的旅团 1:0

15e minuut.
Hainan is nu in balbezit. Qingxiang rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huiqiao. Qingxiang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Huiliang zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ning probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Deshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Deshan de bal. Deshan passt de bal in één keer door. Huiqiao rent richting de bal. Huiqiao haalt uit met een fantastische trap. Yunwen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Huiqiao raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Xinlong komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Inworp. Enmu met de inworp. Haichuan probeert naar een medespeler te passen. Xinglong rent richting de bal. Xinglong schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
绵阳米粉 - 黄昏的旅团 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 绵阳米粉 51%, 黄昏的旅团 49%.
绵阳米粉 - 黄昏的旅团 2:0

53e minuut.
Doeltrap. Ning trapt de bal weg. Huiliang kopt de bal weg. Xinglong is nu in balbezit. Xinglong schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Haichuan geeft een hoge lob. Deshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xin krijgt een gele kaart. Deshan raakt geblesseerd tijdens het duel. Beishan met een snel genomen vrije trap. Zhide heeft problemen om de bal te vangen. Xuande is nu in balbezit. Xuande draait met de bal, schiet en ... Yunwen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

88e minuut.
Hongyun is nu in balbezit. Qingxiang is nu in balbezit. Qingxiang passt de bal met de wreef. Hainan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hainan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 绵阳米粉 51%, 黄昏的旅团 49%.
绵阳米粉 - 黄昏的旅团 2:0