Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YuanJing FC 雪山精灵
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Xiantang met een sublieme pass. Yuanshuo is nu in balbezit. Yuanshuo speelt de bal door. Qunli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qunli haalt uit met een fantastische trap. Jianlong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Yuhuai kopt de bal weg. Klungelig pakt Yuanshuo de bal. Dayuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deyu is nu in balbezit. Deyu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YuanJing FC - 雪山精灵 1:0

17e minuut.
Dayuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayuan geeft een lange en hoge pass. Daar is Yuanshuo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deyu rent richting de bal. Deyu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Xuepeng rent richting de bal. Xuepeng geeft een hoge lob. Yuhuai is nu in balbezit. Shengguan onderschept slim de pass. Shengguan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Quanji geeft de bal voor. Inworp. Daling met een snelle inworp. Dayuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayuan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Xuepeng rent richting de bal. Xiantang verovert de bal door een tackle van achteren. Xiantang speelt de bal door. Shengguan is nu in balbezit. Shengguan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Dayuan de bal. Yuanjian bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayuan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dayuan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YuanJing FC 62%, 雪山精灵 38%.
YuanJing FC - 雪山精灵 1:0

57e minuut.
Daar is Yuhuai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yuhuai met een sublieme pass. Daling rent richting de bal. Daling geeft de bal voor. Deyu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Qunli probeert de bal aan de voet te houden. Yuanjian rent richting de bal. Yuanjian passt de bal zonder na te denken. Qunli rent richting de bal. Qunli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jianlong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Xuepeng met de inworp. Klungelig pakt Yuhuai de bal. Yuhuai probeert naar een medespeler te passen. Deyu is nu in balbezit. Deyu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Xingjian heeft problemen om de bal te vangen. Junwu rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Weiran geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xiantang met de inworp. Shengguan rent richting de bal. Shengguan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Junwu draait met de bal, schiet en ... Quanji kopt de bal weg. Heng probeert de bal aan de voet te houden. Yuan rent richting de bal. Yuan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YuanJing FC 52%, 雪山精灵 48%.
YuanJing FC - 雪山精灵 1:0