Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
武汉卓尔 叼炸天
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Ying rent richting de bal. Ying passt de bal met de wreef. Qingjian bereikt de bal nog maar net als eerste. Laifu onderschept slim de pass. Laifu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Longquan is nu in balbezit. Longquan met een sublieme pass. Qixia rent richting de bal. Tianjian bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianjian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Erkang rent richting de bal. Tianjian bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianjian passt de bal met de wreef. Qixia is nu in balbezit. Qixia draait met de bal, schiet en ... Changping bokst de bal weg. Zhaozhuo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
武汉卓尔 - 叼炸天 1:0

16e minuut.
Chengfang verovert de bal door een tackle van achteren. Chengfang geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Juntao de bal onder controle te krijgen. Qixia rent richting de bal. Qixia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Guoxu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Qixia is nu in balbezit. Tianjian bereikt de bal nog maar net als eerste. Qixia bereikt de bal nog maar net als eerste. Qixia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
武汉卓尔 - 叼炸天 2:0

38e minuut.
Qixia is nu in balbezit. Jun geeft de bal voor. Yujia rent richting de bal. Jintao verovert de bal door een tackle van achteren. Jintao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
武汉卓尔 - 叼炸天 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 武汉卓尔 51%, 叼炸天 49%.
武汉卓尔 - 叼炸天 2:1

51e minuut.
Ying kopt de bal weg. Jintao bereikt de bal nog maar net als eerste. Laifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Laifu draait met de bal, schiet en ... Qingjian probeert de bal met de borst te controleren. Xuefeng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Qingjian geeft een lange en hoge pass. Longquan is nu in balbezit. Longquan passt de bal zonder na te denken. Qixia rent richting de bal. Qixia draait met de bal, schiet en ... Changping probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
武汉卓尔 - 叼炸天 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 武汉卓尔 48%, 叼炸天 52%.
武汉卓尔 - 叼炸天 3:1